31 Maj

En stor kram till min underbara mamma!

Vi var vid torpa o doppade oss o sola lite.Sen ner till stan o leta morsdag present till min mor. Köpte en shower milk o en lotion på Body shop. Tomas hittade en parfym till sin mamma.. Vi käkade en glass vid slussen  och kollade på alla bengal eldar o galna fans till inbördeskrigetsom var i eftermiddags. Alla andra kallar det derby, vi inbördeskrig :P Assyriska - Syrianska de fanns överallt.. Polisen me!  Vi gick hem och tog en dusch sen bagav jag mig till stallet o tompa till jobbet o fixa en massa. jag åkte förbi min mams o lämnade presenten de skulle ner o spela minigolf med buggen så det blev nte så lång tid där.

Jag mockade o fixade mat till min kära Fredag som såg helt slut ut i den här värmen. Jag förstår henne inte lätt. jag borstade och spolade av henne lite där hon va svettig sen gick vi en promenad i skogen. hon lunkade på i sakta tak hon va helt slut stackarn. Sen fick jag för mig att springa lite, (2km) när jag sprang åt ena hållet gick det bra lagom takt men åt andra hållet gick det undan som bara den.. Hon ville hemåt tydligt. jag var helt genom svettig och mina ben kändes som bly men  hem kom vi tillslut iaf. Min söta rara tjej!

Jag o babe åkte o handla mat och nu har vi tillagat den, eller Tomas har :P. Lax med potatis o sås sååååå gott va det. värsta mästerkocken:D 

Kommit fram till att jag ska starta mitt nya liv imorron 1 Juni.  äta hälsosamt och träna mkt. Ska bli snygg nu!!

Nu ska jag umgås med min älskling <3

puss & kram //Marris