Sommartid och Måndagsbestyr!

Hela helgen har vårt nät varit heltpucko när jag ska blogga så jag har lagt ner det då. Men idag verkar allt vilja funka. Skönt!

Sitter vid min fina lilla rosa dator.. Inte ofta jag använder den eftersom den alltid e sönder men nu har min babe fixat den åt mig :D toppen toppen!

I helgen har det varit både lugnt och fulltös. Har försökt hålla igång för o se om jag skulle palla jobba o det har väl funkat bra..

På Lördagen slappade vi hela fm. Väntade på attmin farsa skulle kommao börja bygga på väggen men då hade Kimmy blivit sjuk :S så det fick bli en annan gång.. Ska ringa o tjata på Han! sen åkte vi till stallet och fixade till lilla Fredag. T red och jag gick med Nicke.  Efter det åkte vi hem o lagade lite mat och så kollade vi på film. Vilket gick si så där för mig som vanligt.. Somna o sov i min älskling knä som vanligt..

Igår va vi flitiga och städade överallt. Sen åktevi till Ikea o Mio. vi handlade en massa roligt! En garderåb och ett amtbord med 6stolar.. Vi ska börja bygga ihop det i kväll..

För när vi kom hem stod våra mat gäster utanförhuset o vänta haha. taskigt men de e så snabba jämt! :D ( eller vi som inte kan planera tiden som alltid :P) Fam. Q och N kom på besök , T lagade god mat och sen blev det sent ut till stallet. Vi kvällsfodrade när vi ändå va där och Fredag va jättesur för att hon inte fick mat samtidigt som alla andra. Hon stod och ropa massor i gången.

Idag ahr det varit jobb. Rätt lugnt faktiskt jätteskönt. Har hunnit med stallet stadat av köket hemma och varit hem om o käkat lunch innan idag så jag tycker det har variten skön dag..

Sitter nu o väntar på att T ska komma hem från jobbet jag håller på att laga mat.. Fisk blir det idag, länge sen sist.  Sen ska här skruvas :P


Vårt fina bord och stolar..!
Garderåben vi ska försöka skruva ihop!

Nu ska jag fortsätta med maten! Ha en toppen kväll!

 P&K Marre