Här igen!

Har firat midsommar i Ljungby i stugan. Det var sååå skönt att komma bort lite.. Vi åkte i Torsdags efter jobbet. T,V och Mats åkte innan på dan och jag och min mamma åkte ner senare när vi var klara med allt jobb. Vi var kvar till i Måndags och sen harvi varit hemma och fixat en massa.. Vi har slipat i ena rummet så det e snart klart känns verkligen att det händer nåt och så har vi målat och så i t-stugen så där e det oxå snart klart det ska bli sååå skönt.. Lite färg har man jufått oxå :P:P inte för att skryta men lite stolt e jag efter flera år utan nån färg allstyp.. Har lyckats sno åt mig så mkt sol som möjligt när jag jobbat och när jag varit hemma och tagit det lugnt :D:D

 

Midsommar fin Vivve och en Marre med de fina priserna vi vann på marknaden i Lingvallen. En sommar puss ;)

Idag var Em och Andreas Med familj över här. Vi grillade och käkade god mat efter maten gick jag Em och barnen ner til lstranden och badade lite..  sååå skönt med ett kvälls dopp tyckte jag.. :D Tyckte inte alls att det va kallt..


Casper fick oxå va med och bada lite..:D

Efter badet blev det smarig efter rått marängswiss och en god tårta som Em hade gjort :D
Vi fick även besök av en söt liten krabat. "Igge" Igelkott jag akr aldrig varit med o att en Kotte e så närgående. .vi försöktemata den med Majskrokar men den gillade inte det direkt..



NU ska jag strax gå och sussa ladda inför imorgon då  det bär iväg till Mariehamn med Cinderella:D 

Toppen kul!

Ha det bäst puss o kram tavelram!!!