Hel dag i stallet!

Grymt mkt shopping på Gekås för oss alla! Finns så mkt kul och såååå underbart att min Malle bus ville följa med..

Vi var 6 från Tälje som drog ner.  sov i stugan i Ljungelbyn :P  sen tidigt på Fredag morgonen bar det iväg till Ullared. När vi kom dit så shoppade vi en jäkla massa så nu e det inte många julklappar kvar alls..  Det känns super skönt faktiskt.. Sen blev det lite saker till Fredag och en del till mig med men mest hem & klappar.

Det va tur att vi stannade i stugan en natt till för så trötta som vi va.. det e tufft att gå runt o plocka grejer i kundvagnen..  Så vi va hemma igår em skönt skönt!

På kvällen fick jag träffa min lilla gudson Marcus så jäkla söt.. sprang runt som en galning och busade en massa vill bara kidnappa honom så han e med mig hela tiden. Vi fick massa god mat och fika av mamma & mats Tack för det!

Sen va det tvätten som kallade.. Skönt att vi bara hade 4 tvättar o inte 20 som vi vanligtvis har:D

Tidig morgon idag me.. Har haft stallet och det va grymt kallt på morgonen bilen va helt genom fryst.. usch usch.. Hästarna va snälla vilket va skönt, sen va det nån idiot som hällt typ en hel spånbal vid uppställnings platserna så det va massor att sopa, dumma dem.. Vid 9 kom min mor och mats och så satte vi upp dekaler på lastbilen så nu syns det vilka jag kör för.. CARRIER står det stort i ena hörnet på skåpet.. efter det mockade jag och gjorde mat kommit hem käkat frulle & Älsk har varit så duktig och tvättat fönstrerna ska dammsuga o moppa golvet sen är det rent o fint här..

Vid 15 ska jag ta in djuren sen så e det kvällsfodring ikväll.. Hel dag i stallet idag:D..

Ikväll ska min mamma läggas in på sjukan:S inte alls kul e jättenervös inför imorgon, men det kommer att gå Jättebra alltihopa.. ÄLSKAR DIG MAMMA! <3

Puss O Kram/ Marris