20110522

Ja då var det snart Juni  och sommar!

Idag har det varit toppen väder varmt och skönt, bläst lite mkt tycker jag men det har gåt bra iaf..

I Fredags var jag och Malle i STHLM för att kolla in tärnklänning till henne hittade en toppen fin så får se om de lyckas få hem den.. Då har båda tärnorna fina klänningar som de båda gillar och trivs i :D I like :D

Igår var det jobb för min del, hela dagen var hemma till kl 17 där efter åt vi god mat som T hade gjort (husets mästerkock ) Så kom fam. Qvarnström/Nilsson förbi, vi fikade lite och jag var i lekparken med barnen en sväng Andreas och Tomas fixade tv kanaler till oss så nu har vi en fin parabol och massa kul kanaler.. Har inte ens koll på vad som finns men en massa iaf..

Idag blev det inte sovmorgon för mig direkt då jag hade stallet.. Underbart mysigt var det speciellt nu när det e så fint väder..

Kom hem och så åkte vi ut till Slandö för att reka inför bröllopet.. Det kommer bli toppen bra. När vi ändå var där så gick vi upp och hälsade på farfar lite han hade fiskat och fått en Gös, och flera Abborrar, en abborre vägde typ 800gram :D det var en stor en..

Efter rundan på ön tog vi båten över och åkte till Torekällberget där de hade familjensdag.. Boogie Lovers skulle ha uppvisning och jag ville så gärna va med och dansa lite kom i tid iaf sen fick jag dansa med Mats då T inte ville..  Men det gick ju bra iaf. Var helt svettig efter men det e det värt..

Har plockat in hästarna och betat lite med Fredag.. hon är helt maninsk  av gräset.. men det e kul snart kommer hon inte ens titta på det när de kommit ut i gräshagarna.. hehe..

Nu ska det steckas firre och kokas ris.. ha en trevlig kväll!!