Torsdag 31 Mars 2011


God morgon!

Oj vad seg jag va imorse.. Ville inte slå upp ögonen direkt, usch men vaknade till ordentligt när T´s mobil ringde (blev skräckslagen) haha.
Kramade hejdå med T som for till jobbet och har nu fått i mig lite frulle.. Ska strax över och jobba med bokföringen resten av dagen..

I onsdags fick jag känna på hur det e med en trottsig unge haha.. Shit va han Markus va dryg. Inget va bra bara gapa och skrek och va sur så fort det inte var som han ville.  Vi skulle gå en tur i skogen med hunden och sen stanna i lekparken men näääääää helt galet. Men ganska underhållande faktiskt. (tycker jag nu) får se om jag tycker det om några år när jag kanske har en egen..

Igår for jag och mamma upp till Kilafors och lämnade Markus. De blev sååå glada och Maruks var mer vild än tam hehe.. Men han visade hur duktig har blivit på att äta mat.

Måste fixa e tid till klänningsletande och det får nog bli den 23:e April ska boka tid på lite ställen då och åka runt och kolla om det kan finnas nåt för mig :/ håller tummarna att jag hittar en snabbt..
De som vill får gärna hänga på.. :D


LETA LETA LETA!

Ha en bra dag. Dax för jobb..