Augusti

Då har snart sommaren regnat bort helt för detta år. Vilken tur att vi fick 10 dagars underbar sol i Grekland annars hade jag nog fryst ihjäl.

Ja sommaren har bjudit på en massa kul ännu så länge och mer kommer det.

Efter midsommaren så var vi hemma nån vecka innan vi packade bilen och for norr ut till Kullen utanför Östersund. Där var vi med Fam Iversen, Hanson och Redmalm. Vi gick på Jamtli ett historieland om Östersund, vi sköt lerduvor, badade i sjön, körde fyrhjuling, grillade, drack åt god mat och hade det allmänt gott.. på MIN dag var vi i Åre och vandrade till toppen med Linus innanför Tomas jacka vandrade vi upp upp och upp. Väl framme såg vi ingenting då det var så dimmigt och jag var helt knall röd i fejjan för det va fuktigt och så blir man ju rätt varm när man går uppåt. Iaf jag mad kass kondis hehe ;)

Hemma så har vi bara tagit dagen som den kommer. Varit och hälsat på vänner och strosat runt på Kålmården en em. Vet iaf att en ny bärsele är ett måste inför vår Furuvik resa i slutet på denna månad då jag inte orkar gå och bära min tuss en hel dag. Nu var vi ju iaf 2 som bar men det e bättre o ha händerna fria eftersom han VÄGRAR att åka i vagnen. Kommer han någonsin att gilla vagnen?

 Började jobba lite smått förra veckan (alltså v 30) och nu e jag back in buissness. 

Lite om Linus och hans framsteg

Han e mer än galen och vi kommer inte att få det lätt när han väl kommit på fötterna och traskar. Det är inte långt kvar alls nu så jag har lite smått panik. Han kryper som en groda runt och reser sig vid alla möbler. Går lite smått längst möbler men mest hoppar. Han kan resa sig och stå mitt på golvet några sekunder innan han böjer sig ner igen. Han e tokig iaf. Jag tycker han kan vänta några månader till innan han börjar gå. Men han är världens gladaste och goaste kille.. Finns ingen mer underbar än min fina Finus. 

Ha en fortsatt underbar Onsdag

Det kommer en bild dag inom kort!