Hädelserik Söndag!

Grattis Grattis Grattis älskade mamma på morsdag!



Grattis moster på Födelsedagen!
Hoppas du haft en underbar dag,
Tack för fikat gott gott..:D



Idag red jag Fredag för första gången på långe :D:D hon kändes jätte pigg och glad verkar absolut inte ha ont iaf.. Efter den lilla rid turen gick jag och T hem bytte om och åkte ner på stan och skulle köpa present till min moster.. På MQ träffade jag Sandra sååå kul flera år sedan jag träffa henne sist:D får passa på nu är hon e hemma i sverige över sommaren :D  Hon hjälpte oss att hitta en bra present till moster och så köpte T ett par chinos till mig beigea.. såååå fina I <3 them! Och T oxå så klart :P  Tack tack!

O igår shoppa vi kläder på rean:D notan  slutade på 1600:- för min del.. ojoj.. men fick en del fina saker.. bl.a en korall klänning, en rosa vit skjorta, en beige kofta, en grön stickad tröja, en rosa kofta och en lila stickad tröja som jag gav till min mamma i morsdag present.. Hon blev jätteglad!  Gant har massa fina saker! men det kostade en hel del även om det va på rea.. 

På kvällen har vi dragit bort all färg från en av väggarna i ett av de nya rummen.. hihi jättekul va det.. fr se om målaren oxå tycker det när han får lov att spackla allt ;P;P haha det e ju ändå vi som får betala. 
 Nu Gör T det jätte fint i köket fixat och plockar i och ur disken.. sååå himla duktig jag sitter här och håller honom sällis i samma rum iaf :P 

Ha det bäst nu ska jag packa in grillen för natten.. puss o kram tavelram!
<3